Потребна ви е помош?
02 2653 253 / 070 273 005

Контакт

Нашата локација

Maxima
Максима ЛТД ДООЕЛ
бул. Борис Трајковски 24 / 1
1000 Скопје
Македонија
Телефон
02 2653 253 / 070 273 005

Контакт формулар