Акција
-30%
Кацига Nox N633 Trash Green
4.830 ден.6.900 ден.
4.830 ден.6.900 ден.
-30%
Странични куфери Arwic CV22 пар
4.550 ден.6.500 ден.
4.550 ден.6.500 ден.
-30%
Јакна S-Tech EG 812
4.830 ден.6.900 ден.
4.830 ден.6.900 ден.
-40%
Кацига MT Stinger Acero Pearl
3.540 ден.5.900 ден.
3.540 ден.5.900 ден.
-30%
Јакна S-tech Eg 840
4.130 ден.5.900 ден.
4.130 ден.5.900 ден.
-30%
Јакна S-Tech ST850 bela
4.830 ден.6.900 ден.
4.830 ден.6.900 ден.
-30%
Јакна S-Tech Urban
4.830 ден.6.900 ден.
4.830 ден.6.900 ден.
-25%
Јакна Forte GT 2001065 Metropolis
4.425 ден.5.900 ден.
4.425 ден.5.900 ден.
-30%
Јакна S-Tech ST1602
4.830 ден.6.900 ден.
4.830 ден.6.900 ден.
-30%
Кацига Nox N633 Evo green
4.830 ден.6.900 ден.
4.830 ден.6.900 ден.
-58%
Патики Forma Slam Dry
2.490 ден.5.900 ден.
2.490 ден.5.900 ден.
-51%
Копче Манжетна Ducati
340 ден.690 ден.
340 ден.690 ден.
-21%
Кожна торба
1.500 ден.1.900 ден.
1.500 ден.1.900 ден.
-30%
Јакна ST840 Lady
4.830 ден.6.900 ден.
4.830 ден.6.900 ден.
-9%
Пантолони Held
9.900 ден.10.900 ден.
9.900 ден.10.900 ден.

Maxima

Локација

Контакт

  • 00 389 2 2653 253
  • 00 389 70 273 005
  • kontakt@maxima.com.mk

Facebook

Maxima © 2022. UKION SHOPS